Boxtalino: wintercircus voor jong en oud

Auteur: 
Redactie
< >

Het Boxtalino Circus is een succesverhaal van Belgische makelij. Elk jaar voert het circus tijdens de kerstperiode een ‘Follow The Star’ familieshow op. Dit jaar vindt het plaats in het Provinciaal Domein De Schorre (Boom) van 22 december tot en met 6 januari 2019. De artiesten zijn exclusief door Boxtalino geboekt en treden voor de eerste keer in België op.

Follow The Star is een koningsverhaal

Dit jaar worden in de kerstshow ‘Follow The Star’ de 3 koningen omgetoverd tot vier. Ze worden herdoopt tot koningen van de vier windstreken en volgen een ster naar ergens waar nooit iemand is geweest.

In de paleizen van koning Melchior, Caspar, Balthasar en Artaban  vermaken de koningen en hun gasten zich aan een rijk gevulde tafel. Eten en drinken tot het niet meer kan terwijl exotische danseressen en roekeloze acrobaten het feest in een vurig tempo opluisteren. Krijgers en soldaten laten aan de koningen zien hoe dapper en sterk ze wel zijn. En toen verslikte koning Melchior zich, bleven Caspar en Balthasar met open mond naar de hemel staren en krabde Artaban in zijn haar. Het werd opeens muisstil want daar verscheen aan de hemel een ster…

Het hele verhaal is met andere woorden kleurrijk en spannend. Acrobaten, vuurspuwers, danseressen, paarden en grappenmakers zullen jong en oud verrassen.

Data: van 22 december tot en met 6 januari
Tickets: www.boxtalino.be