Antwerp Bowling gevarieerd amusement zorgt voor geslaagd evenement

Auteur: 
Redactie
< >
Antwerp Bowling
Antwerp Bowling
<
Antwerp BowlingAntwerp Bowling
>

Antwerp Bowling is al 33 jaar een begrip voor een geslaagde uitstap met collega’s, familie of vrienden. Tijdens die drie decennia groeiden de zaak en het aanbod gestaag. Ook huidige eigenaar Filip Meeus kijkt niet op een cent met het oog op gevarieerd amusement.
Filip vertelt enthousiast over de nieuwste publiekstrekker die -letterlijk- in de steigers staat.

Antwerp Bowling houdt veel ballen tegelijk in de lucht

Wat dat aanbod betreft: dat is zo ruim en gevarieerd dat je je hier moeiteloos een dag amuseert.
“De vlag “Antwerp Bowling” dekt inderdaad niet meer helemaal de lading: we zijn nog op en top Antwerps, maar het aanbod is veel ruimer geworden dan bowling.

Desalniettemin blijft dat bowlen erg populair en wachten 18 hypermoderne banen op een strike of een spare. De magie van het bowlen is na al die jaren nog niet uitgewerkt. Het is één van de weinige sporten die alle troeven van gerenommeerde gezelschapsspelletjes combineert: het is leuk, laagdrempelig en geschikt voor spelers van alle leeftijden.

Ideaal voor grootouders met hun kleinkinderen, voor groepen vrienden en gezinnen: plezier gegarandeerd, en meedoen is echt belangrijker dan winnen.

Bowlen is ook een sociale sport bij uitstek: tussen de worpen door is er tijd voor een praatje. Omdat mensen anno 2018 erop uit zijn om dingen te ‘beleven’, zorgen we ervoor dat we hen een ruim aanbod kunnen geven.

Nog niet helemaal voldaan na een spelletje bowlen maar tijd noch zin om elders iets te zoeken? Dat hoeft niet meer, want je kan bij ons meteen een hapje eten of een volgende attractie boeken. We spelen in op de vraag naar all-in entertainment en hebben talrijke troeven voor een gevarieerd en dynamisch dagje uit.

De binnenspeeltuin, snookertafels en het volledige gamecenter zijn vaste waarden en ook de recente escape bus is een schot in de roos. We bieden dus iets voor elke wens en hebben ook een gevarieerd aanbod voor de inwendige mens: tijdens het spelen kan je iets lekkers drinken en gezellig snacken en in het restaurant kan je iets heerlijks uit de uitgebreide kaart pakken. Flexibele formules en transparante tarieven maken van Antwerp Bowling een ideale bestemming voor een dag vol fun voor een breed publiek.”

Een attractie met vaart

“Bij Antwerp Bowling staat er al een bijzonder gevarieerd menu op de kaart, maar weldra geven we echt plankgas met de spectaculaire e-kart. Als bedrijf willen we meesurfen op de groene stroom: een milieuvriendelijke filosofie gaat hand in hand met klantgerichte variatie.

We kiezen er dan ook bewust voor om ingrijpend te investeren en om intelligent te innoveren. De e-kart wordt een kantelmoment in onze geschiedenis: zowel de infrastructuur als het personeelsbestand zal verdubbelen. We zijn er dan ook van overtuigd dat de adembenemende attractie een echte trekpleister zal worden. De e-kart is een groen en bijzonder aantrekkelijk alternatief voor gewone karting.

Het elektronische equivalent heeft wel de voor-maar niet de nadelen van de klassieke kart: een uitstekende tractie en een vliegende vaart zorgen voor amusement van de bovenste plank, maar dan zonder lawaai en storende stank. Met die troeven en een prachtig en prettig parcours mikken we niet alleen op de fervente snelheidsduivels, maar op een heel breed publiek.

Dankzij een ingenieus transpondersysteem kunnen we polyvalent plezier én veiligheid garanderen: met één druk op de knop kunnen we de kart vanop afstand controleren en moduleren. Een feestje met kids? Ook voor ons is het ‘kinderspel’ om de snelheid van de karts te temperen. Gaat er iemand letterlijk en figuurlijk uit de bocht? Dan kunnen we hem uit race halen zonder ons leven en dat van de andere deelnemers op het spel te zetten.

Er komen ook twee duokarts. Ideaal voor wie wat te jong of net te oud is om zelf achter het stuur te kruipen. Deze duokarts zijn speciaal voor de mindervalide medemens uitgerust met het karakteristieke knallen van de klassieke kart: zo kunnen we slechtziende of blinde bezoekers ook een echte ervaring bieden. In de bowling komen al jaar en dag blinden een balletje rollen en we wilden maar wat graag de kans grijpen om ook voor hen het aanbod uit te breiden.”

Heel veel te doen en als het even kan ‘groen’

Filip en zijn enthousiaste equipe zijn aanhangers van het groene gedachtegoed: een groene en duurzame draad spint zich door het veelzijdige verhaal van Antwerp Bowling.
“Waar het kan kiezen we voor milieuvriendelijke oplossingen. Zo is de hospitalityroom in de karting gemaakt van gerenoveerde zeecontainers en hebben we ook gasturbines aangekocht, waardoor we zelf elektriciteit kunnen opwekken. Het is slechts een kleine groene greep uit een uitgebreid aanbod.”