ZEB schenkt vier miljoen euro waardebonnen aan de helden van de zorg

Auteur: 
Redactie
< >
ZEB schenkt 4 miljoen aan helden van de zorg

Om onze zorgverleners te bedanken voor hun uitstekend werk tijdens deze moeilijke periode,  schenkt de Belgische kledingwinkel ZEB vier miljoen euro, of 200.000 waardebonnen, aan alle medewerkers van ziekenhuizen en woonzorgcentra. Elke held ontvangt een bon ter waarde van 20 euro en kan deze verzilveren in een van de 70 ZEB-filialen in België.

#thankyouheroes

“Bij het uitbreken van de coronacrisis, zijn onze mensen noodgedwongen thuis moeten blijven, terwijl in de ziekenhuizen en woonzorgcentra dag en nacht doorgewerkt werd en mensen hun leven riskeerden voor anderen. Gaandeweg groeide er op de winkelvloer het idee om deze helden een hart onder de riem te steken en iets terug te doen”, zegt Luc Van Mol, CEO van ZEB.

De waardebonnen zijn beschikbaar voor alle medewerkers van de Belgische ziekenhuizen en woonzorgcentra. Werkgevers uit de zorg die hun medewerkers willen trakteren, kunnen het aantal werknemers via www.zeb.be/nl/heldenvandezorg invullen. De bonnen worden per post bezorgd aan de werkgever die ze onder het personeel kan verdelen. De voucher (1 bon per persoon) is geldig in alle ZEB-winkels (niet op zeb.be) en kan gebruikt worden vanaf 15 mei tot 21 juni 2020, op vertoon van de waardebon, een legitimatiebewijs en personeelspas.

Veilig shoppen bij ZEB

Om een veilige shopbeleving te garanderen neemt ZEB alle noodzakelijke maatregelen om de veiligheid van de klanten en medewerkers te waarborgen. Naast de gebruikelijke desinfecterende handgel en het beschikbare beschermingsmateriaal (zoals handschoenen en mondmaskers) aan de ingang van de winkels neemt de kledingwinkel extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van de klanten en medewerkers te garanderen. Zo zullen, afhankelijk van de oppervlakte van de winkel, er maar een beperkt aantal klanten de winkel mogen betreden en krijgen alle winkels vloermarkeringen en andere signalisatie om er de klant attent op te maken de social distance van 1,5m te respecteren.

Slechts de helft van de capaciteit van paskamers zal worden gebruikt en direct na gebruik worden gedesinfecteerd. Ook worden klanten aangemoedigd om thuis te passen en eventueel later te ruilen.

ZEB bestaat uit meer dan 70 topmerken in 70 winkelpunten in België en een uitgebreide webshop.