Specialist in kantoormeubelen lanceert nieuwe kleuren en duurzame stoffen

Auteur: 
Redactie
< >
Kinnarps kantoormeubelen
nieuwe collectie Kinnarps
Kinnarps schoolmeubilair
<
Kinnarps kantoormeubelennieuwe collectie KinnarpsKinnarps schoolmeubilair
>

Tijd voor kleur, ook in de kantoormeubelen! Dat vindt althans Kinnarps, een bekende leverancier van Scandinavisch kantoormeubilair. In de Kinnarps Colour Studio kan je kiezen tussen nieuwe aardse accentkleuren zoals pistache, ‘roestig rood’ en saffraan. Daarnaast lanceert het bedrijf stoffen die een aangenaam zitgevoel combineren met duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Kinnarps Colour Studio

In de Kinnarps Colour Studio vind je honderden materialen en kleuren. De collectie is dan ook de perfectie basis om een aantrekkelijke en duurzame werkomgeving te creëren en biedt de mogelijkheid om alle keuzes te personaliseren. De nieuwe materialen zijn ook perfect geschikt voor zones die onderworpen zijn aan intens gebruik, zoals scholen en zorgcentra.

“Wanneer we stoffen selecteren, kijken we eerst en vooral naar een lage impact op het klimaat en een hoge duurzaamheid, maar we houden ook rekening met de mogelijkheid om onze producten te vernieuwen,”
Jenny Hörberg Director Global Range & Design, Kinnarps AB.

Duurzame kantoormeubels met kunstleder

De drie nieuwe stoffen – Morris, Velvety en 24/7 Flax – combineren zachtheid en kleuren met duurzaamheid en onderhoudsgemak. Een andere uiterst stijlvolle en praktische optie is het kunstleder JOY, ideaal voor de zorgsector. Dit kunstleder kan makkelijk worden gedesinfecteerd zonder dat het nadien moet worden gereinigd met water. Bovendien is dit kunstleder 100% made in Belgium.

Nieuwe rustgevende en aardse kleuren

De nieuwe accentkleuren PISTACHIO, REDDISH RUST, SAFFRON, BLUEBERRY en SPEARMINT zijn warm, aards en tijdloos. Het nieuwe FSC®-gelabeld laminaat Brown Portland straalt dan weer een vintagesfeer uit. De nieuwe kleur harmoniseert goed met de andere kleuren in het gamma en maakt het je gemakkelijk om de werkomgeving een inspirerende facelift te geven.

“Dankzij onze Colour Studio hebben we volledige controle over de duurzaamheid en kwaliteit van de materialen, maar ook over de kleuren en de uitstraling. Kleuren, kwaliteit en flexibiliteit zijn allemaal aan elkaar gelinkt. Als de klant onze producten voor een lange tijd kan gebruiken, draagt dat bij tot een lagere ecologische voetafdruk”, aldus Jenny Hörberg.