Een bril voor een helder en veilig zicht onderweg

Auteur: 
Redactie
< >
Optiekzaak Lunettes-Lunettes
Optiekzaak Lunettes-Lunettes
<
Optiekzaak Lunettes-LunettesOptiekzaak Lunettes-Lunettes
>

Veilig rijden hangt niet alleen af van je rijvaardigheid. Ook je zicht speelt een enorm belangrijke rol: je moet zien waar je naartoe rijdt en kunnen anticiperen en reageren op situaties rondom je. Op de Belgische wegen is het niet altijd makkelijk om alles gedetailleerd te zien. Schemerduister, regen, mist, de laaghangende zon, verblindende lichten van andere weggebruikers of reflecties op een nat wegdek maken het soms moeilijk om goed te zien wat er op de weg gebeurt.

Veilig rijden met road-glazen

Hoe beter je ziet, hoe beter je kunt anticiperen en hoe veiliger je rijdt. Dat geldt zeker voor mensen die vaak op de baan zijn. Heel wat fabrikanten van brillenglazen hebben daarom nu een road-gamma.

Met road-glazen heb je minder last van vermoeide ogen en bevorder je je rijveiligheid op elk moment van de dag

 

Het gamma bestaat enerzijds uit zonnebrillen die je een contrastrijk zicht bieden in felle zon. Anderzijds zijn er brillen met transparante of optische glazen die ook geschikt zijn voor rijden bij duisternis en in Belgische weers- en wegomstandigheden. Ze zorgen voor betere contrasten en hebben een speciale filter die hinderlijke lichtstralen vermindert. Met road-glazen heb je dus minder last van vermoeide ogen en bevorder je je rijveiligheid op elk moment van de dag.

Een aangename kijkervaring

Ook tijdens het autorijden wil optiekzaak Lunettes-Lunettes je een aangename kijkervaring bieden. De zaak helpt je daarom de ideale rijbril te vinden. Ze gebruiken glazen van de Duitse fabrikant Rodenstock. De firma maakt al meer dan 140 jaren met glazen en was de eerste producent wiens road-glazen een TÜV-certificaat kregen. Het merk klinkt je misschien minder bekend in de oren, maar dat komt omdat het bedrijf het merendeel van zijn fondsen investeert in onderzoek en ontwikkeling.

Focus op kwaliteit en comfort

Rodenstock wil dat ook een bril voor het autorijden aangenaam zit. Je kan je bril dus perfect ophouden wanneer je uit je wagen stapt: ook in het dagelijks leven geniet je van een optimale, ruime kijkervaring en minder vermoeide ogen.

Complete garantie

Rodenstock onderscheidt zich verder met zijn interessante garantievoorwaarden. Naast de standaardgarantie hebben ze ook een allriskverzekering. Die zorgt ervoor dat je in geval van schade of krassen maar een deel van de kostprijs van een nieuw glas moet betalen. Deze dienst wordt exclusief door Rodenstock en Lunettes-Lunettes aangeboden.

Zonnebril op sterkte

Lunettes-Lunettes staat voor brillen op maat. Ook in hun gamma zonnebrillen bieden ze meer en meer zonnebrillen met correctie aan. Zo heb je ook in zomerse omstandigheden een perfect zicht.

Goed zien onderweg en veilig rijden? Dat doe je met een oplossing op maat van Lunettes-Lunettes optiek! Maak vandaag nog je afspraak.

Meer weten over optiekzaak Lunettes-Lunettes? 

Lees ook