Kwalitatief renoveren met een goed gevoel

Auteur: 
Redactie
< >

Kwalitatief renoveren met een goed gevoel

Toen een voormalig profvoetballer eind 2018 besloot om zijn appartement grondig te renoveren, ging hij ten rade bij een vriend die net zelf een verbouwing achter de rug had. Die vriend bracht hem in contact met Jakup, zaakvoerder van het Gentse bouwbedrijf JFC. Al vanaf de eerste kennismaking zaten beide mannen op dezelfde golflengte. De samenwerking resulteerde in een renovatie die de verwachtingen van de opdrachtgever overtrof. Een half jaar later was het appartement klaar om weer verhuurd te worden.

Een noodzakelijke renovatie door JFC

De sportman kocht het appartement als investering zo’n 7 jaar geleden. Het pand voldeed echter niet meer aan de strenger wordende normen voor veiligheid en duurzaamheid dus besloot hij in december 2018 om het grondig te renoveren.

Hierop raadde een goede vriend hem aan om JFC te contacteren.

“Mond aan mond reclame is nog altijd het beste, dat bleek nu ook. Ik belde Jakup, we maakten snel een afspraak en bij het eerste contact bleken we al op dezelfde golflengte te zitten. Niet alleen voelde Jakup aan waar ik en mijn partner naartoe wilden met de renovatie. Het klikte ook op menselijk vlak en daarom hem ik snel beslist om met JFC in zee te gaan.”

Eén aanspreekpunt voor één totaalproject

Waar je voor een grondige verbouwing vaak op verschillende stielmannen moet rekenen, wat vaak voor wat puzzelwerk en kopzorgen met zich meebrengt, was Jakub gedurende het ganse project hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

“Jakub is langsgekomen, heeft een plan en een voorstel uitgewerkt en coördineerde het ganse proces. Zijn medewerkers hebben muren uitgebroken, metselwerken uitgevoerd, vloeren gelegd, valse muren geplaatst, elektriciteit gelegd, een badkamer en een keuken geplaatst, geschilderd en ga zo maar door. Gedurende het hele proces blijf Jakub mijn enige aanspreekpunt. Ik kon hem op elke moment van de dag bellen. Zelfs wanneer alles achter de rug was en er nadien nog een probleem opdook bleef hij bereikbaar en stond hij klaar om ons te helpen”.

Twee nieuwe zolderkamers en veel meer leefruimte

De opdrachtgever was vooral verrast door de mate waarin de voorstellen die Jakub deed aansloten met zijn eigen ideeën. Terwijl bij hem en zijn partner vaag een idee gegroeid was rond 1 of meerder kamers op de leegstaande zolder kwam Jakup met een heel concreet voorstel om op de zolder 2 kamers te maken. Bovendien toonde hij daarbij meteen hoe de bestaande leefruimte én badkamer ruimer gemaakt konden worden.

“Jakup begreep meteen wat ik wou met het appartement maar voegde daar telkens nog iets aan toe. Hij heeft de beschikbare ruimte optimaal benut wat voor mij natuurlijk een enorme meerwaarde creëert”.

Heb jij ook renovatieplannen? Of zoek je een expert voor andere bouwplannen? Neem dan contact op met JFC.