Waar je in de provincie ook gaat feesten, de kans dat je de cateringservice van Saillart uit Wilrijk tegen het lijf loopt, is reëel. Zowel in de hippe Bocadero-Waagnatie - alias Saint-Tropez aan de Schelde- als in het Prinsenhof in Herenthout, BernArt in Schelle, Theadrôme in Wilrijk of het Hof van Vlaanderen in Meerle, zwaaien koks en medewerkers van Saillart de scepter – of de garde – zoals u wil.
“Van elk evenement dat we voor onze klanten mogen organiseren, maken we telkens opnieuw een feest op maat. Hip en trendy of klassiek? U kiest.” Voor zaakvoerder Ben Van Hoof, die Saillart veertien jaar geleden oprichtte, is het duidelijk.
“Een feest moet perfect beantwoorden aan de behoeften van de klant. Dat geldt niet alleen voor het eten en drinken dat we serveren, maar evenzeer voor de aankleding, het meubilair, de verlichting, de muziek, … en zoveel meer zaken die samen de totaalbeleving moeten uitmaken.”
Elke locatie zijn typische sfeer
Eén van die sfeerbepalende factoren is uiteraard de locatie. “Daarom werken we samen met diverse toplocaties in en rond Antwerpen, elk met hun eigen sfeer en stijl. Landelijk in het Hof van Vlaanderen, met zin voor kunst in BernArt of met de nodige grandeur in de Theadrôme. Maar stuk voor stuk zijn ze perfect geschikt voor trouwpartij of bedrijfsfeest. Uiteraard spreekt het voor zich dat we uw feest ook op uw eigen locatie kunnen verzorgen. Het feit dat u de volledige architectuur van het gebeuren aan ons kunt overlaten, is een enorm pluspunt. Wij zorgen immers voor alles, van A tot Z.”
Klassiek of trendy? U kiest.
“Of u als particulier of ondernemer een barbecue wil organiseren of een receptie, huwelijks- of bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat de maaltijd of hapjes die uw gasten voorgeschoteld krijgen van topkwaliteit zijn. Minder mag u van ons niet verwachten. In welke stijl we uw feest inrichten, hangt helemaal van u zélf af. U kiest voor een klassiek, maar stijlvol bruiloftsdiner? Prima. Of u gaat meer voor de jeugdige en hippe ’street food’-stijl? Alles kan. Deze laatste formule is echt wel trendy. We verzorgen daarbij een reeks thematische buffetten en geven het geheel wat extra dynamiek en beleving door ook live cooking in te lassen.”
Streekproducten zijn in
“Ook zetten we de jongste tijd heel bewust in op streekproducten. We zijn actief op zoek geweest naar lekkere en leuke streekproducten – zowel voeding als drank – waarmee we graag onze feesten opleuken. Een walking dinner krijgt net dat ietsje extra door het klassieke drankenaanbod van Jupiler en cava aan te vullen met een Strandgaper, een glas Bootjesbier of een stevige pint Seefbier.”