Beroep doen op een cateraar, voor feestjes of events, verloopt meestal eenvormig. De klant krijgt een offerte waarin de prijs vermeld staat van het gekozen menu, het aantal bestelde tafeltjes, en de afgesproken werkuren. Over de sfeer en de gezelligheid wordt met geen woord gerept. Teranga Quality Catering uit Zoersel, past daar echter een mouw aan. Zaakvoerders Natan Goffin en Christophe Lecoque bieden voor dezelfde prijs een concept op uw maat aan dat van elk feestje een onvergetelijke ervaring maakt.
Details bepalen het geheel
Ambassadeurs: “Wat is het verschil, de meerwaarde die jullie als cateraar bieden?”
Christophe: “Een klant die ons contacteert, krijgt niet zomaar een offerte toegestuurd. We overleggen altijd eerst en vragen naar de bedoeling van het event, de sfeer die hij wil creëren. Natuurlijk is het eten belangrijk maar dat is de omkadering evenzeer. Wat wij bieden en voor dezelfde prijs of minder, is net dat extra wat meestal ontbreekt. Pas de som van alle details maakt namelijk een perfect geheel”.
Natan: “Niet alleen is onze keuken vernieuwend, we bieden een kosmopolitsch gerichte keuken aan die hip, fris en trendy oogt en smaakt. Die creativiteit trekken we ook door in de aankleding die we verzorgen: geen saaie stretch tafelkleedjes maar warme en cosy kleuren, uitgebalanceerde verlichting en accessoires, zelfs de kledij van het personeel kan stijlvol aangepast worden. Bijna alles wat de klant wenst, van A tot Z, kunnen wij bieden”.