Een huurappartement renoveren zonder zorgen? Het kan!

Auteur: 
Redactie
< >

Stefaan Maene is boekhouder-fiscalist en zaakvoerder van Stemafisk. Hij is eigenaar van een appartement in Brugge, dat hij te huur aanbiedt. Onlangs werd het appartement volledig gerenoveerd door Jakup van JFC, een project waarop Stefaan tevreden terugblikt.

Appartement opnieuw verhuurbaar dankzij renovatiewerken

“Het appartement was aan het einde van het vorige huurcontract in een vreselijke staat,” vertelt Stefaan Maene. Om het appartement opnieuw te kunnen verhuren, ging Stefaan op zoek naar een partner voor de renovatie. Die vond hij bij JFC. Jakup kreeg het vertrouwen om zelf voorstellen te doen op het vlak van materiaalkeuze en inrichting. “Hij heeft ons vertrouwen gerespecteerd,” klinkt het bij Stefaan.

Hij kreeg de vrije keuze om zelf alle voorstellen te doen. Hij koos voor kwaliteitsmaterialen in het hele project, van sanitair tot keuken. De ruimtes heeft hij perfect benut.

 

Afspraken nagekomen

“Op voorhand hebben we goede afspraken gemaakt op het vlak van prijs en timing en die zijn allemaal nagekomen,” vertelt Stefaan tevreden. Een renovatie in alle vertrouwen, kortom. Mochten er renovatiewerken nodig zijn aan het kantoorgebouw van Stemafisk, weet Stefaan in elk geval wie hij zal inschakelen.

Betrouwbare partner voor je renovatie

Het vakkundige team van JFC is een betrouwbare partner voor renovatiewerken in je woning of bedrijfsgebouw. De ruime expertise van de werknemers en het respect voor je timing en budget zorgen ervoor dat je kunt rekenen op een geslaagd resultaat voor al je projecten!

Vraag gratis een offerte aan!