Complete renovaties van plan tot inrichting

Auteur: 
Redactie
< >
<
>

Je huis verbouwen kan een slopende onderneming zijn. Een gebrek aan tijd, kennis en expertise kunnen van je verbouwing een dure en stresserende gebeurtenis maken. Wat je zelf doet, doe je in dat geval niet altijd beter.

Die baksteen in je maag, daar blijf je als Belg waarschijnlijk mee zitten. Maar een goede renovatiespecialist maakt die voor jou al heel wat lichter.

Zo’n goede renovatiespecialist biedt maatwerk in elke fase van je renovatieproject en begeleid je door heen de verschillende stappen, van planning tot inrichting.

Maatwerk, ongeacht de omvang van de opdracht

Bij all-in renovatiebedrijf JFC, kan je terecht voor een totale renovatie van je woning of voor een face lift van je favoriete ruimte. Zaakvoerder Jacob Fejza beklemtoont daarbij dat JFC steeds vertrekt vanuit een grondige voorbereiding met aandacht voor de behoeften en wensen van elke klant ongeacht de omvang van de opdracht.

All-in renovatie, van afwerking tot metselwerken

JFC biedt je de mogelijkheid om met 1 gespecialiseerde partner te werken voor de totaalrenovatie van jouw woning.  Van metsel- en constructiewerken, tot schilderen en behangen, je hoeft dus niet langer beroep te doen op verschillende vakmensen en bedrijven. Hierdoor kan je vlotter en efficiënter verbouwen.

We geven je een greep mee uit de verschillende bouwdiensten die JFC aanbiedt:

  • Metselwerken: JFC kan buigen op jarenlange ervaring met kleine metselwerken en gebruikt daarvoor steeds kwaliteitsmateriaal.
  • Ramen & deuren: De schrijnwerkers van JFC plaatsen inbraakveilige, kwaliteitsvolle en duurzame ramen en deuren aan een scherpe prijs.
  • Elektriciteit & centrale verwarming:  De installatie van elektriciteit en centrale verwarming is verre van eenvoudig. De vakmensen van JFC slijpen sleuven, leggen kabelgoten, leidingen, verwarmingsketels en zekeringkasten. Als je dat wenst tekenen ze voor jou een uitgekiend elektriciteits- en verlichtingsplan uit.
  • Gevelrenovatie:  Van een grondige reiniging tot gevelrenovatie met crepi, JFC geeft uw gevel de facelift die hij verdient.
  • En veel meer:  We lieten eerder al enkele klanten aan het woord over het werk dat Jacob en zijn medewerkers leverden. Neem gerust eens een kijkje voor meer inspiratie.

Overtuigd van wat JFC voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende en gratis offerte via dit invulformulier