Voor een receptie, een walking dinner, een copieus diner,… op je familie- of bedrijfsfeest is Vandersmissen Feestservice je aangewezen partner. De cateraar uit het stadje met smaak Hoogstraten heeft ondertussen al enkele decennia ervaring opgebouwd in de bereiding van verfijnde catering op originele locaties en in een leuke conceptformule, dit voor groepen tot enkele duizenden genodigden.
Waar staat de keuken van Vandersmissen Feestservice voor?
Projectverantwoordelijke Tinne Vandersmissen: “Onze gerechten en hapjes worden bereid met respect voor de klassieke, Franse keuken, maar met een moderne toets. We vinden het belangrijk dat iedereen op het feest onze gerechten lekker vindt. Daarom gaan we voor het pure karakter van de ingrediënten, zonder al te veel toeters en bellen. Uw gasten moeten verfijnd en lekker gegeten hebben en ook weten wat er op hun bord lag. We werken vanzelfsprekend met verse producten. Zo maken we onze eigen bouillons en fonds. We hebben ook een eigen rokerij voor onze zalm en onze eendenborst en onze patissier bakt zelf ons brood en maakt zelf onze pralines, desserten en chocoladebereidingen.”
Hoe gaan jullie te werk om de catering voor een feest of event samen te stellen?
Tinne Vandersmissen: “Wij hebben een brochure met voorbeelden, maar dat is slechts een kader. We maken met andere woorden in samenspraak met onze klanten een voorstel op maat, wat ons de kans geeft om zeer flexibel om te gaan met trends. Vandaag wordt veelal geopteerd voor vlotte formules, waarbij mensen op een feest of event in beweging blijven en gerechtjes uit de hand eten, maar alles is natuurlijk mogelijk.”