Lunettes-Lunettes: Oogcomfort op maat

Ilse Swers, zaakvoerder Lunettes-LunettesOptiek Lunettes-LunettesOptiek Lunettes-Lunettes

De Boomse optiekzaak Lunettes-Lunettes profileert zich als brillenwinkel in het kwadraat, met service én ‘oplossingen’ op maat.  Zaakvoerder Ilse Swerts en haar gedreven groep medewerkers maken er een erezaak van om de ogen van elke klant in de kijker te zetten.

Persoonsgerichte werkwijze

“We profileren ons niet als brillenverkopers, maar proberen om op basis van peilbare parameters en eigen expertise een optimale oplossing voor te stellen voor elke klant,” zegt Ilse Swers. “In de voormiddag werken we alleen op afspraak: door tijd te maken, kunnen we kwaliteit garanderen. In de optische sector is meten echt weten: we meten niet alleen de klassieke correctie, maar analyseren ook het gedrag van de ogen in verschillende lichtsituaties en hebben ook oog voor bijvoorbeeld de pupilreactie en de structuur van het hoornvlies.”

Een bril voor elke wens of gril

Uiteraard wordt ook de esthetiek niet uit het oog verloren: Lunettes-Lunettes heeft een bril voor elke wens of gril. “We werken onder meer samen met het hippe en hoogstaande Britse ontwerper en atelier Tom Davies. Zij hebben een gevarieerd gamma ‘standaardmonturen’, die ze kunnen personaliseren met een unieke kleur, een andere diktestructuur of een verschillende veeraanhechting. Uiteraard is het aan de klant om te kiezen, maar ook voor de ‘vormelijke’ kant beschikken we over heel wat expertise.

All-riskverzekering

Lunettes-Lunettes hanteert een andere aanpak dan de klassieke wijze. Dankzij adequaat advies zal je als klant ‘goed kopen’, en dat heeft niet altijd te maken met ‘goedkoop’.
“Een eventueel prijsverschil vertaalt zich in optimaal oogcomfort en glasheldere garanties. Wie kiest voor glazen op maat, geniet gedurende drie jaar van een all-riskverzekering, die alle kosten voor 80 % dekt. Ook bij de materiaalkeuze richten we onze pijlen op hoogwaardige materialen die een lang leven en een fenomenale flexibiliteit in de loop van het traject garanderen.”

Contactlenzen op maat

In het aanbod van Lunettes-Lunettes zitten ook contactlenzen op maat, die het levenscomfort van de drager aanzienlijk verbeteren. Voor sommige beroepen of bepaalde situaties is een bril of een klassieke lens niet altijd handig, en dan bieden maatlenzen soelaas. Multifocale vormvaste lenzen koppelen een fenomenale functionaliteit aan extreem comfort. “We zijn geen klassieke ‘brillenverkopers’, maar bieden oplossingen waarbij uw bij- en verziendheid tot een minimale hinder wordt herleid. We vinden een oplossing voor zowat iedereen.”

Lees ook 

 
Logo Lunettes-Lunettes
Lunettes-Lunettes

Frans De Schutterlaan 5
2850 Boom

03 888 17 80
Neem contact op